Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Proste ambiciozni tatinek , ktery chtel sve kopyto dostat do NHL. Tak mel poslat kluka hrat hokej do Ameriky.

1 0
možnosti
RH

Placení úplatků za to, že dítě dostane šanci, je bohužel běžná součást mládežnického hokeje. Můžeme si namlouvat cokoli a idealizovat své fanouškovské idoly, ale to je tak všechno.

1 0
možnosti
KV

Hokej je drahy sport, ale par protezovanych kopyt umoznuje hrat chudym talentum. To je proste tak vsechno !

0 0
možnosti

Nechápu ten rozruch. 

Tohle by snad měl být pouze pracovněprávní spor mezi majitelem klubu a trenérem, který řádně nevykonával svou pracovní funkci, ne?

0 0
možnosti
RH

je to korupce, to je jaksi nelegální a trestné...

2 1
možnosti
Foto

Teoreticky je možné, že jde o obojí. Pokud se budu držet tvrzení toho rodiče, tak on přiznává, že dal úplatu (podle něj) za to, aby jeho syn hrál v týmu a když nedošlo k naplnění podle jeho představ, tak s tím najednou přišel veřejně, takže evidentní msta v tom je.

1 0
možnosti
Foto

P50e80t78r 62A84d14l75e18r

15. 6. 2015 17:07

naopak, pane horensky, nikde v tom clanku jsem nenasel sluvko o dementnich rodicich, jenom jsem tam nasel, ze pan paluscak obvinuje, aniz by cokoliv dokazal, a ja dodam, ze novinari, misto aby nad sestrihanym videovym zaznamem pokrcili rameny a jeho autora poslali tam, kam patri, mu to ve sve velke zhovadilosti zverejnili ... pracuji jako profesionalni novinar hezkych par desetileti za morem slane vody, a mohu vas ujistit, ze prijit mi reporter s nesmyslem typu pana paluscaka, pozadam ho, aby si nasel jine zamestnani ... abyste mi rozumel: nerikam, ze je vse kolem sportu v cechach naprosto nadherne a ciste ... nerikam to hlavne proto, ze to nevim ... vim ale, ze pripad ruzicka je vycucany z prstu ...

3 3
možnosti
MH

Tomu, že Palaščáka vydírali, věřím od začátku. Svědectví dalších rodičů pro mě nebylo žádným překvapením. Mládežnický hokej je pouze hromada protekce a korupce. Taky tu můžu podobně jako autor napsat, co by z toho Palaščák měl, kdyby si to o tom vydírání vymyslel. Osobně si myslím, že mladý Palaščák opravdu nezvládl přechod do dospělého hokeje. To ale nic nemění na tom, že tyto věci se v hokeji dějí, trenéři si říkají o úplatky, jiní rodiče jim je sami cpou. Mimochodem, novináři nic nezveřejňovali. Zveřejnil to sám autor a o takovém novináři, který by to ignoroval bych měl názor hotový raz dva.

5 1
možnosti
MH

K článku můžu dodat pouze to, že budete brzy jako fanoušek Růžičky velmi zklamaný. Článek je založený na chomutovských bludech o tom, že rodiče jsou dementi, co nepoznají úplatek od odstupného.

7 1
možnosti
VV

Díky za reakci, já nabízím pouze druhý úhel pohledu a také rozebírám Paláščákova lživá vyjádření, o kterých se mlčí. Co doposud vím, oficiální obvinění v souvislosti s úplatkem okolo odstupného zátím od jiných rodičů nepadlo. A máte pravdu, že bych byl zklamaný, kdyby se prokázal úplatek.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS